Zonnehuis route

Adres en route

Zonneplein 29, 1033 EK Amsterdam Noord

-Het Zonnehuis ligt op 6 minuten fietsen van de NDSM-werf. Achter Amsterdam Centraal Station vertrekt tijdens de spits om het kwartier een pont naar de NDSM-werf, buiten de spits vaart er elk half uur een pont.
-Vanaf Amsterdam Centraal Station (bus 35) en Amstelstation (bus 37) rijdt om het kwartier een bus naar halte Maanstraat of halte Meteorensingel.
– Parkeren rondom het theater is gratis. Hou er rekening mee dat er veel mensen met de auto komen. Als de parkeerplaats bij Het Zonnehuis vol is, kunt u parkeren bij de Maanstraat of Meteorenweg, dit is op 2 minuten lopen van Het Zonnehuis. Ook kunt u parkeren bij Molenwijk 25, gelegen bij de Albert Heijn. Dit is 10 minuten lopen naar het Zonnehuis. Daarnaast is er langs de weg ook nog veel parkeerruimte.

Routebeschrijving vanaf NDSM Werf
Wanneer je van de pont afkomt fiets je rechts de Ms. Van Riemsdijkweg op, vervolgens sla je linksaf de Ms. Oslofjordweg in. Bij het kruispunt sla je rechtsaf naar de Mt. Lincolnweg. Na het oversteken van de Tt. Vasumweg volg je het fietspad aan de andere kant van de weg richting de stoplichten. Bij de stoplichten steek je rechtdoor over en volg je het fietspad langs de Stenendokweg die overgaat in de Meteorenweg. Ter hoogte van de bushalte Meteorensingel steek je de straat over en fiets je de Meteorensingel in. De weg buigt naar links en gaat over in Aldebaranplein. Bij de splitsing sla je rechtsaf (nog steeds Aldebaranplein) en sla je vervolgens de eerste weg linksaf naar de Siriusstraat. Wanneer je deze straat uitloopt kom je terecht op het Zonneplein, waar je aan je rechterkant Het Zonnehuis vindt.
Fietstijd ± 6 minuten.
Looptijd ± 22 minuten.

 

Routebeschrijving vanaf bushalte Maanstraat (Bus 35 vanaf Amsterdam Centraal en bus 37 vanaf Amsterdam Amstel richting Molenwijk)
De bushalte ligt aan de Meteorenweg, vanaf de bushalte loop je in tegengestelde richting van de bus langs de Meteorenweg. Hier sla je de tweede weg linksaf naar de Zonneweg. Aan het einde van de Zonneweg kom je op het Zonneplein, waar je aan de overkant Het Zonnehuis vindt.
Looptijd ± 5 minuten.

Routebeschrijving vanaf bushalte Meteorensingel (Bus 35 vanaf Amsterdam Centraal en bus 37 vanaf Amsterdam Amstel richting Molenwijk)
De bushalte ligt aan de Meteorenweg, vanaf de bushalte sla je rechtsaf de Meteorensingel in. De weg buigt naar links en gaat over in Aldebaranplein. Bij de splitsing sla je rechtsaf (nog steeds Aldebaranplein) en sla je vervolgens de eerste weg linksaf naar de Siriusstraat. Wanneer je deze straat uitloopt kom je terecht op het Zonneplein, waar je aan je rechterkant Het Zonnehuis vindt.
Looptijd ± 5 minuten.