The Color Purple

AUDITIES ENSEMBLE THE COLOR PURPLE
STICHTING ZONNEHUIS MUZIEKTHEATER

Audities TCP

OVER THE COLOR PURPLE
Beloond met drie Tony Awards vertelt The Color Purple de levensverhalen van drie zwarte vrouwen in het zuiden van Amerika in het begin van de twintigste eeuw. De musical is gebaseerd op het gelijknamige boek van Alice Walker die hiervoor in 1983 een Pulitzer Prize won. In 1985 werd het boek verfilmd door Steven Spielberg met Whoopi Goldberg en Oprah Winfrey in de hoofdrollen.

Op Broadway was The Color Purple afgelopen theaterseizoen een ongekend succes. Voorstelling na voorstelling, anderhalf jaar lang, volledig uitverkocht. Stichting Zonnehuis Muziektheater brengt deze voorstelling voor het eerst naar Nederland.

VEREISTEN
- In het bezit van een afgeronde erkende opleiding of verbonden aan een erkende opleiding (i.v.m. stage mogelijkheden)
- Beschikbaar op donderdag 29 juni 2017 (auditiedatum)
- Beschikbaar in de maanden maart, april én mei 2018
- All black cast

AANMELDEN
Stuur uiterlijk woensdag 21 juni je C.V. met recente foto naar info@opusone.nl. Vermeld in het onderwerp van je e-mail AUDITIES THE COLOR PURPLE. Je krijgt alleen een bericht als je wordt uitgenodigd voor de audities en ontvangt geen ontvangstbevestiging.

NB. Acquisitie naar aanleiding van deze auditie-oproep wordt niet op prijs gesteld.

Wil jij als allereerste op de hoogte worden gesteld van nieuws rondom deze musical, zoals de cast en creatives en de start van de kaartverkoop? Meld je dan aan via: http://bit.ly/TheColorPurpleNieuws